AYE!

Blackbeard bw

Dragi gusari i gusarice došao je i taj dan da konačno posjetim Pulu, umjesto da pišem bajke, morao sam prebaciti sv Nikolu u Pulu, tako da sam bio zauzet drugim stvarima… plovio sam sedam mora (sedam gora nisam, jer sam gusar, a ne planinar, ARRRRRR…) , uglavnom, nakon godinu dana, Modrobrki, Brzi, Gambadelegno, ja, mali Manu mali od kužine i Toto – morski pas jazavčar stižemo u Pulu i na večer radimo feštu u špilji slično kao Biserujka gdje smo skrivali blago, samo gradska verzija.

Mjesto se zove nekako na njemačkom i nalazi se u središtu Pule. Naravno da ste pozvani. Svi detalji oko tog događaja, biti će objavljeni na blogu blagovremeno da se stignete spremiti (staviti drevnu nogu za fešte, pozlaćenu kuku sa dodatkom za držanje krigle ruma i to)

Naš brod Morsko prase je crklo, izlupali smo ga cijelog, škripi, jedra su koma.. bilo je bitki, bježanja – svašta nešto, još smo i tog starog barbu vozili okolo.. mislim ono… ali o tome ću pričati u nekoj priči, sad ne stignem… uglavnom treba brod popraviti, pa ćemo se zadržati još neko vrijeme.

Veselimo se našem druženju, detalji oko fešte stižu uskoro!

AYE!!!!

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s